usb stik

Vi laver rigtig meget forretning med virksomheder, der hver dag spørger os om gode råd til, hvordan de skal arbejde smartere og mere effektivt.

Vi har derfor kommet med rigtig mange råd igennem tiden, som vi har givet videre til forskellige virksomhedsejere. Her kommer vi med ét af de mere overraskende råd, som du måske ikke havde set komme.

LÆS OGSÅ: Technyheder til alle

Ikke undervurdér offline marketing

Nu til dags så er der rigtig mange virksomhedsejere, der slet ikke ser i “offlines” retning. De har alle så travlt med KUN at se på de nyeste teknologier samt måder at målrette deres potentielle kunder.

Dette er selvfølgelig også den mest effektive form for marketing i 2020 – MEN dette betyder altså ikke, at du helt skal glemme alt, der hedder “offline”.

Vi har nemlig set nogle rigtig gode resultater hos mange, der prøver sig af med nogle fysiske aktiviteter. For eksempel har vi i samarbejde med Jensen Print fået trykket hæfter til potentielle kunder, der kunne blive klogere på en virksomheds produkter.

Ved at stå og dele dem ud, så fik folk et ansigt på virksomheden bag og de fik en gave med hjem, som de kunne nærstudere senere.

Efterfølgende blev resultatet simpelthen, at mange kom op til os og fortalte, hvor meget det havde betydet at få dette hæfte med hjem, så de i ro og mag kunne bruge den nødvendige tid og finde lige det produkt, der passede bedst til dem.

Tripii skriver tests af forskellige produkter

Selvfølgelig skal dette råd ikke ses som om, at du skal smide alt, du har i hænderne, hvad angår online – men for vores lille lokale partnerbutik, der talte resultaterne for sig selv – hvilket kunne ses tydeligt på omsætningen.

Derfor vil jeg kraftigt råde til, at du vurderer, om denne metode også kunne være noget for dig, så du kan komme i gang med nogle offline aktiviteter, som er din investering værd.

X