Hvis du ejer en iPhone, så kender du problemet.

Vi har alle siddet med en iPhone oplader, der kun var et rids fra at gå helt i stykker. Selvom Apple er kendt for at producere højkvalitets produkter, hvor kvalitet og design i top, så er det gået helt galt, når det kommer til selve oplader kablet. Lige siden den første Apple iPhone 5 udkom med dens nye lightning port, så har der kun været ballade med dets tilhørende oplader kabel, som bærer navnet USB lightning kabel.

Hvis du tager et smut forbi Apples officielle webbutik, så bugner det af dårlige anmeldelser af lightning kablet. Her får kablet en samlet vurdering på 1 stjerne ud af 5 stjerner, bedømt af over 1.000 mennesker.

Det er særligt kablets produktionsmaterialer, som har været den helt store synder, når folk hakker ned på kvaliteten af kablet. Særligt enderne ved lightning kablerne har en tendens til at flosse meget hurtigt, hvis de oplevede gentagene gnidninger. Men det er ikke kun kablets materialer som har givet dette kabel en masse dårlige omtale. Selve kablets stabilitet og ladeevne har også svigtet. Du har måske selv oplevet, at kablet sommetider stopper med at oplade, efter du har haft din iPhone til opladning i et par minutter. Andre gange får du meddelelsen:

Dette kabel eller tilbehør er ikke godkendt og virker muligvis ikke med denne iPhone””

Hvilket kan forekomme lidt ironisk, når kablet er originalt. Denne meddelelse vil du oftere få, hvis du køber et uoriginalt lightning kabel. Uanset hvad, så kan det stadig komme bag på en, at de nyere iPhone & iPad modeller stadig anvender et lightning kabel.

På trods af alt den kritik kablet har modtaget, så ser det stadig ud til, at Apple ikke dropper kablet lige foreløbig. Men bare rolig, der er håb forude, hvis du ikke kan klare flere dårlige og ustabile Apple kabler. Der findes nemlig alternativer, rigtig gode alternativer…

Der findes nemlig en lang række elektronikproducenter, som har lyttet til brugerne og skabt deres version af den perfekte Apple oplader. Heriblandt vil du finder opladere der er produceret i et lækkert stof, læder og metal materiale. Her har elekronik producenterne særlig lagt fokus på, at de skal kunne klare slemme gnidninger, ridser og tab. Hvis man skulle udvælge et af disse nye og forbedret lightning kabler, så er det værd at tage et kig på MFi lightning kablet fra estuff.

LÆS OGSÅ USB stik til iPhone

 

Der er særligt tre fordele ved dette lækre kabel

1. Det er MFi godkendt

Det betyder at kablet er godkendt og certificeret af Apple, samt produceret med en original Apple chip. På den måde mindsker du risikoen for et modtage nogen fejlmedlinger, når du oplader din iPhone eller iPad. Du kan sammenligne MFi kabler med originale Apple kabler.

 

2. Det er lavet med et beskyttende stofbetræk

Som man kan se på billedet, så er det ikke et helt almindeligt hvidt kabel. Kablet er nemlig betrukket med et slidstærkt nlyonflettet materiale. På den måde vil du stadig have et pænt, robust og sikkert kabel, selvom den har været udsat for en række slag og slemme gnidninger. Her er beskyttelsen tænkt ind fra start af.

 

3. Et unikt kabel

Udover at du får et stabilt og holdbart kabel, så får du også en kabel, der ikke ligner alle de andre kabler. Hvis du er træt af kedelig hvide kabler, så er dette også en perfekt mulighed for at skille sig markant ud. Kombinationen af den røde farve og stofmaterialerne, vil hurtigt skabe lidt opmærksom fra dine omgivelser.

Hvis du vil finde flere af disse cool, beskyttende og anderledes kabler, så skal du bare holde øje med de kabler er MFi godkendt og er produceret af et beskyttende materiale.

 

LÆS OGSÅ Powerbank test

 

X