Vidste du at du blot kan tage en usb-stik ned til din lokale fotoforretning, og overføre billederne til print? De fleste fotoforretninger udmærker sig i fotoprint ligesom gammeldags fremkaldelse på fotopapir, hvor de digitale billeder får nyt liv.

For det er således at detaljer står klarere og mere tydeligt frem på fotografisk print, og leverer en dybde i dine billeder som du ikke kan se på computer eller mobiltelefon.

Og hvor mange billeder ligger du selv inde med på din computer og enheder?

Det er sikkert en hel del, og der er sikkert nogle rigtigt gode skud imellem, som ikke får lov til at komme til sin ret på print.

Derfor er det smart og enkelt, bare at smide dem på en usb-stik og tage dem ned til den lokale fotopusher. Ofte har de skærme stående som du selv kan koble dit usb-stik i, og så vælger du selv hvor mange kopier du vil have af hvert enkelt billede, hvilken størrelse de skal være og hvilket format som passer bedst til dit motiv.
Det bedste af det hele er at det faktisk er ret billigt. Især hvis du har mange billeder. For at starte maskinerne og igangsætte din ordre, vil de fleste butikker tage et opstartsger, typisk på omkring 25.- kroner. Så kan du få dine billeder printet helt ned til et par kroner pr stk. i fotografisk kvalitet.

Det gælder selvfølgelig også for billeder som er taget med din mobiltelefon.
Men her skal du bare være opmærksom på, at selvom din telefon sikkert skyder med mange megapixels, så er der flere begrænsninger i telefonens hardware hvis du sammenligner dem med fotografiapparater.

Derfor skal du forsøge at undlade at printe billeder fra mobilen i store størrelser. Men 10×15 centimeter går fint an.

Et godt råd hvis du har taget et billede af en person som et portræt, er at billedet er på højkant.
Du kan selvfølgelig vælge et horisontalt billede hvis omgivelserne er vigtige. Men hvis det blot er personen som er motiv på fotografiet, så kommer personen til at træde mere frem når billedet er stående.

Personalet i fotoforretningen vil være behjælpelig med at guide dig igennem processen hvis du kommer med et usb-stik. Og her kan du også få gode råd til hvilke formater du bør vælge, samt størrelser og priser med videre.

Du kan også gøre det online

Hvis du er den magelige person som bedst kan lide at shoppe online og gøre tingene selv, så kan du også gøre det derhjemmefra med din egen computer.

Hos Fotobog Nu kan du få printet dine billede online, og på samme måde som i fotoforretningen, vælge dine størrelser, formater og antal.

Og det er måske hyggeligere i dine private omgivelser, at gøre det i ro og mag med en kop kaffe, frem for at tage ned til den lokale fotoforretning.

Det bliver heldigvis ikke dyrere at gøre det online, men der kommer selvfølgelig en leveringsomkostning når de færdige billeder skal sendes hjem til dig.

Her har Fotobog Nu også en god pris på 39.- kr i levering, hvilket er den laveste pris i branchen.
Hvis din ordre kommer ind først på dagen, så laves det fra dag til dag, så du har dine færdige kvalitetsbilleder allerede dagen efter.

Den lokale fotoforretning kan ofte lave meget hurtigt, men så kan du bruge en time til at handle ind i imens din fotobutik laver de billeder som du har overført med dit usb stik.

Et godt råd er at høre ad om din fotobutik kan lave billederne, for der findes få undtagelser som sender filerne til andre nærliggende forretninger som producerer for dem. Og så tager det gerne en dags tid før du har dine færdige billeder.

Se priser og bestil fotoprint hos Fotobog Nu

X