Vi har testet fem mini USB 3.0-drev fra Lexar, Kingston, Samsung og Sandisk. Disse gode usb stik med et lækkert design kan altid hjælpe dig med at klare alle de daglige opgaver som arbejde og skole.

Lexar JumpDrive S45-og SanDisk Ultra Fit har stor hastighed, lav profil, men prisklassen er dog helti toppen i forhold til andre testede mini USB 3.0-drev. Både Lexar og Sandisk er de billigste usb stik til rådighed i denne test. Kombiner man dette med den kompakte formfaktor og hastighed på drevene, så har du gode og funktionelle drev.

Under vores stor fil (a 10GB MKV) overførsel tests, Lexar JumpDrive S45 Fit formået at fastholde en gennemsnitlig hastighed på 144.67MB / s og 39.04MB / sek i læse- og skrive test hhv. Det bested konkurrencen i alle læste test, og var hals og nakke med Samsung i skrive ydeevne. Hverken drev, var imidlertid i stand til at nå deres annoncerede hastighed (læs). I tilfælde af Lexar, det er 150MB / s hvorimod Samsung er 130MB / s.

Sandisk har opdateret sin Ultra Fit i 2016 som øger læsehastighed til 150MB / s, men vores er stadig fra sidste år. På trods af dette, mini drev holdt ganske godt. Transcend aldrig afsløret sin drevets ydeevne, så din kilometertal kan variere.

I en anden test, som er involveret kopiere frem og tilbage 4,7 GB JPEG (de fleste er mellem 4 og 8 MB), Lexar var stadig den førende i denne runde af benchmark. Samsung og Sandisk var ikke langt bagefter. Hverken skrive eller læse hastighed var endda tæt på sine deres større søskende, men sikkert du ved, du er handel hastighed for størrelse.

De testede lav profil USB 3.0 drev er alle tilsvarende små. Så snart de er sat ved siden af ​​hinanden, Lexar JumpDrive S45 diminutive størrelse sammenligner positivt til andre. Sandisk og Samsung i sammenligning er bredere og længere kun af en brøk. I tilfælde af Transcend og Kingston, kan stigningen i længden drevene “tilskrives en stor nøglering løkke hul.

Når tilsluttet, de mindste drev – Lexar og Sandisk – kun rage lige 5mm og 7mm henholdsvis fra kanten af ​​en bærbar computer. Alligevel deres minimalistiske design er stadig i stand til at rumme et drev aktivitet lys. Der er en advarsel: Lexar LED er alt for lyse. Dette kan være et problem under afspilning af medier, når du (og endda person, der sidder ved siden af ​​dig) kunne potentielt distraheret af det blå strobe lys.

Købere, der ønsker et drev, som kun stikker så lidt som muligt fra en USB-port bør overveje en. Tommelfinger drev i almindelighed stick ud ganske påfaldende, så de kunne nemt få bøjet når de stødte gentagne gange. Dette kunne let resultere i tab af data og måske endnu værre, en brudt USB-port. Kompakte drev ved design kan altid holde indsættes til en USB-aktiveret bil stereo eller til en bærbar som en semi-permanent opbevaring til medier. De kan frigøre værdifuld plads på den bærbare hurtige SSD til missionskritiske opgaver. Af denne grund kan en lille drev faktisk vise sig at være ganske praktisk at nogle af os som måske skal en ubesværet storageudvidelse mulighed.

 

LÆS OGSÅ: Powerbank test

X