USB stik til iPhone

Her kan du se de mest populære USB stik til iPhone:

FlashDrive 32gb
399,-
USB stik til iPhone Køb her
USB 16, 32, 64gb
Fra 229,-USB stik til iPhone Køb her


Et USB stik til iPhone kan altid være en god ide at have liggende. Især når der opstår et  behov for at overføre billeder eller videoer fra din iPhone, når pladsen er ved at blive brugt på den. Mange oplever at deres iPhone hurtigt bliver fyldt op af apps og andre tunge filer, så derfor er det faktisk næsten et must-have tilbehør til din telefon.

Med mange forskellige usb stik til rådighed på markedet, er det naturligvis let at blive forvirret over, hvilken type, som du bør vælge til din iPhone. Netop derfor har vi gjort det nemt her på siden, hvor du kan finde de bedste usb stik til iPhone til de mest overkommelige priser.

Disse stik lader dig styre dine data med den helt nødvendige komfort. Du kan bare opsætte den til automatisk backup af dine fotos, videoer, kontakter, musik med mere. Med et USB 3.0 er du sikret at enheden overfører dine data med stor hastighed.

Der findes nu flere virksomheder, der sælger USB drev til iPhone og iPad, og de første med indbygget Lightning stik debuterede allerede i slutningen af 2014. Ved at tilslutte et lille og let drev direkte ind i din iOS-enhed, kan du undgå begrænsninger af opbevaring og dyre cloud-tjenester og i stedet gemme og streame medier som billeder, musik og video ved hjælp af drevets ekstra lagerplads.

Et par ting som du bør overveje er, når du søger efter Lightning drev: Nogle har nemlig et batteri, der skal oplades. Andre kræver at du installerer apps til styring og streaming af indhold fra en iOS-enhed. Plus det hele varierer i kvalitet.

Til slut så varierer prisen også fra de forskellige muligheder med drev lige fra 8GB til 256GB og andre endnu større muligheder. Så opvej de forskellige elementer, inden du vælger i sidste ende.

Du kan også tjekke vores udvalg af sjove usb stik, der har et skægt design.