Apricorn Aegis Secure Key 3.0 – 16GB – USB Stick

1.071 kr.

Beskyt dine data med stil og sikkerhed med Apricorn Aegis Secure Key 3.0 – 16GB USB Stick. Kryptering i militærklasse og pin-kode adgang.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372801302781050 Kategori:

Tag dine data med på farten med fornyet tryghed og sikkerhed med Apricorn Aegis Secure Key 3.0 USB-stick. Denne revolutionerende 16GB USB-stick er skabt til at imødekomme dine mest krævende sikkerhedskrav og sikre, at dine fortrolige data forbliver beskyttede under alle omstændigheder.

Med avanceret krypteringsteknologi holder Apricorn Aegis Secure Key 3.0 dine data sikkert låst væk bag en FIPS 140-2 Level 3-certificeret adgangskode, så du kan være fuldstændig tryg ved at opbevare alle dine vigtige filer, dokumenter og oplysninger på denne USB-stick. Den høje sikkerhedsstandard betyder, at selv i tilfælde af tab eller tyveri kan du være sikker på, at dine data forbliver fuldstændig utilgængelige for uautoriserede personer.

USB 3.0-overførselshastigheder sikrer lynhurtig og effektiv dataoverførsel, så du nemt og problemfrit kan flytte store mængder data mellem enheder uden besvær. Den kompakte og bærbare størrelse gør det nemt at have din Aegis Secure Key 3.0 med dig overalt, så du altid har adgang til dine data, når du har brug for dem.

Uanset om du er en travl professionel, der konstant er på farten, eller en sikkerhedsbevidst bruger, der værdsætter beskyttelsen af dine personlige oplysninger, vil Apricorn Aegis Secure Key 3.0 USB-stick være din pålidelige følgesvend. Invester i din datasikkerhed og ro i sindet med denne innovative og pålidelige USB-stick, der kombinerer ydeevne, sikkerhed og bærbarhed på en enestående måde. Med Apricorn Aegis Secure Key 3.0 er dine data i trygge hænder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Apricorn Aegis Secure Key 3.0 – 16GB – USB Stick”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.