Dell Combo – USB flash drive – 64 GB – 64GB – USB Stick

415 kr.

Få lynhurtig og pålidelig lagring med Dell Combo USB flash drive. Med 64 GB kapacitet er det det perfekte valg til alle dine databehov.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372800322990325 Kategori:

Dell Combo USB flashdriven er den ultimative løsning til at opbevare, overføre og sikre dine vigtige filer og dokumenter. Med en imponerende kapacitet på 64GB giver denne USB stick dig masser af plads til at gemme alle dine videoer, billeder, musik og andre filer på ét praktisk sted.

Denne USB flash drive er designet til at være hurtig og pålidelig med USB 3.0 og USB-C forbindelser, hvilket giver dig mulighed for lynhurtige overførsler af dine data mellem enheder. Uanset om du arbejder på kontoret, er på farten eller bare vil have en pålidelig backup løsning, er Dell Combo USB flashdriven det perfekte valg for dig.

Med dens kompakte og bærbare design kan du nemt have denne USB stick med dig overalt og få adgang til dine filer når som helst og hvor som helst. Den er kompatibel med en række Dell-enheder, herunder Latitude 5320, 5520; OptiPlex 3090; Precision 7560, 7760; XPS 13 9310 og sørger for problemfri integration med dine eksisterende enheder.

Beskyt dine data og hold dem sikre med Dell Combo USB flashdriven. Uanset om du bruger den til arbejde, skole eller fritidsbrug, vil denne pålidelige og alsidige USB stick sikre, at du altid har adgang til dine vigtige filer, når du har brug for det.

Investér i kvalitet, hastighed og pålidelighed med Dell Combo USB flashdriven – den perfekte løsning til dine lagringsbehov. Gør dit liv lettere og mere organiseret med denne fremragende USB stick, der vil gøre dig mere effektiv og produktiv i din daglige brug. Optimer din digitale oplevelse med Dell Combo USB flashdriven i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dell Combo – USB flash drive – 64 GB – 64GB – USB Stick”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.