Emtec Harry Potter M730 Gryffindor – 32GB – USB Stick

69 kr.

Opbevar dine filer trygt og stilfuldt med den officielle Harry Potter USB-stick i Gryffindor-design. Perfekt til fans af troldmandsuniverset.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372800286232181 Kategori:

Harry Potter-universet har fortryllet generationer med sin magi, eventyr og tidløse temaer om venskab, mod og kærlighed. Nu kan du tage magien med dig overalt med denne fantastiske Emtec Harry Potter M730 Gryffindor USB stick – en absolut must-have for enhver ægte fan af den ikoniske franchise.

Med en imponerende lagringskapacitet på 32GB kan denne USB stick rumme en skattekiste af filer, fra billeder og videoer til dokumenter og musik. Overfør dine filer med lynets hastighed, takket være USB 2.0-teknologien, der sikrer stabilitet og pålidelighed hver gang du tilslutter denne magiske USB stick til din computer, laptop eller enhed.

USB stickens design er en hyldest til det stolte Gryffindor-hus på Hogwarts Skole for Heksekunster og Troldmandskab. Den dybsorte farve kombineret med det ikoniske Gryffindor-løvehoved og farverig stribe sender enhver Potterhead direkte tilbage til de elskede bøger og film. Tag din USB stick med dig i tasken, lommen eller rundt om halsen, og lad din lidenskab for Harry Potter skinne igennem, uanset hvor du går.

Ikke kun er denne USB stick en praktisk og stilfuld gadget, den er også det perfekte gavevalg til enhver Harry Potter-entusiast i dit liv. Overrask dine venner, familie eller dig selv med dette unikke og magiske tilbehør, der vil bringe smil, beundring og beundring fra alle fans af den verdensberømte franchise.

Så hvorfor vente? Tag fat i din egen Emtec Harry Potter M730 Gryffindor USB stick i dag og dyk ned i den fortryllende verden af Harry Potter med hver eneste overførsel og lagret fil. Lad magien begynde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Emtec Harry Potter M730 Gryffindor – 32GB – USB Stick”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.