GOODRAM UME3 CARE – 64GB – USB Stick

48 kr.

Med GOODRAM UME3 CARE USB-stick får du både ydeevne, pålidelighed og et stilfuldt design i ét. Perfekt til sikker og nem dataopbevaring.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372800364430007 Kategori:

GOODRAM UME3 CARE – 64GB – USB Stick er din pålidelige partner, når det kommer til at opbevare dine vigtige data sikkert og let tilgængeligt. Med en generøs kapacitet på 64GB giver denne USB Stick dig masser af plads til at gemme dine filer, dokumenter, billeder og meget mere uden bekymring for pladsmangel.

Denne USB Stick er designet med et stilfuldt og praktisk twist. Den robuste konstruktion sikrer, at dine data er beskyttet mod stød, støv og vand, så du kan være sikker på, at dine filer er trygge, uanset hvor du bringer din USB Stick med dig.

Med USB 3.0 teknologi får du en lynhurtig overførselshastighed, så du kan overføre dine filer på ingen tid. Op til 5 gange hurtigere end USB 2.0, er denne USB Stick den perfekte følgesvend, når du har brug for at flytte store mængder data hurtigt og effektivt.

Slip for besværet med at skulle bekymre dig om backup af dine filer. Med GOODRAM UME3 CARE USB Stick kan du nemt overføre dine data fra din computer til USB Stick’en og have dem med dig overalt, så du altid har adgang til dine filer, uanset hvor du befinder dig.

Udover sin imponerende ydeevne og pålidelighed er GOODRAM UME3 CARE USB Stick også miljøvenlig. Lavet med fokus på bæredygtighed og energieffektivitet, kan du bruge din USB Stick med god samvittighed og vide, at du gør en forskel for miljøet.

Tag kontrol over dine digitale filer med GOODRAM UME3 CARE – 64GB – USB Stick. Glem alt om bekymringer og besvær med denne pålidelige og effektive USB Stick, der leverer høj ydeevne, stilfuldt design og bæredygtighed i ét og samme produkt. Så hvad venter du på? Gør dit liv lettere og mere organiseret med GOODRAM UME3 CARE – 64GB – USB Stick i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “GOODRAM UME3 CARE – 64GB – USB Stick”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.