Kingston DataTraveler Exodia M – Rød – 128GB – USB Stick

64 kr.

Oplev ultimativ ydeevne med Kingston DataTraveler Exodia M USB Stick. Opbevar, del og overfør data hurtigt og sikkert med 128GB lagerplads i en smuk rød farve.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372801301302090 Kategori:

Tag din digitale opbevaring til det næste niveau med Kingston DataTraveler Exodia M USB Stick. Med en imponerende kapacitet på 128GB giver denne USB-stick dig masser af plads til at gemme og transportere dine vigtige filer, dokumenter, billeder og videoer hurtigt og nemt. Uanset om du er en studerende, professionel, eller bare en digital entusiast, vil denne USB-stick være din pålidelige følgesvend.

Med USB 3.2 Gen 1 teknologi får du hurtige overførselshastigheder, så du kan flytte store filer på ingen tid. Den praktiske USB-A tilslutning sikrer kompatibilitet med en lang række enheder, lige fra bærbare computere til smartphones og tablets. Med et bevægeligt hættedesign kan du beskytte USB-stikket mod støv og skader, når det ikke er i brug.

Den slanke og stilfulde røde og sorte design giver Kingston DataTraveler Exodia M USB Stick et moderne udseende, der skiller sig ud fra mængden. Det integrerede nøgleringsløkke gør det nemt at fastgøre USB-stikket til din nøglering eller rygsæk, så du altid har det ved hånden.

Uanset om du skal sikkerhedskopiere dine filer, dele præsentationer, eller bare have ekstra lagerplads til underholdning, så er Kingston DataTraveler Exodia M USB Stick det ideelle valg. Gør dig klar til at opleve bekvem og pålidelig digital opbevaring med Kingston DataTraveler Exodia M USB Stick – din digitale livline.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kingston DataTraveler Exodia M – Rød – 128GB – USB Stick”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.