Philips FM16FD85B Pico Edition 2.0 – USB flash drive – 16 GB – 16GB – USB Stick

42 kr.

Få styr på dine filer med Lynhurtig dataoverførsel og kompakt design med Philips Pico Edition 2.0 USB flash drive på 16GB. Ideel til både arbejde og fritid.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372800283785204 Kategori:

Med Philips FM16FD85B Pico Edition 2.0 USB flashdrevet får du en pålidelig og stilfuld løsning til dine dataopbevaringsbehov. Dette kompakte og slidstærke flashdrev på 16 GB i høj kvalitet giver dig mulighed for at bære dine vigtige filer med dig overalt med en tilslutning til USB 2.0.

Den elegante og minimalistiske pico-design gør det let at have med overalt, og med en kapacitet på 16 GB har du masser af plads til at gemme dokumenter, billeder, videoer og meget mere. Uanset om du er på farten, i skole eller på arbejdet, kan du altid have dine filer lige ved hånden med dette pålidelige USB flashdrev.

Philips FM16FD85B Pico Edition 2.0 er ikke kun praktisk, men også hurtig og effektiv med USB 2.0-forbindelse, der giver dig mulighed for hurtigt at overføre og gemme dine data uden besvær. Uanset om du skal dele filer med kollegaer, sikkerhedskopiere vigtige dokumenter eller bare ønsker at organisere dine filer, vil dette flashdrev opfylde dine behov.

Med Philips’ pålidelige og velrenommerede kvalitet kan du være sikker på, at dine data er i trygge hænder med dette pålidelige USB flashdrev. Så invester i Philips FM16FD85B Pico Edition 2.0 og oplev bekvemmeligheden og pålideligheden ved at have dine data lige ved hånden, uanset hvor du er.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Philips FM16FD85B Pico Edition 2.0 – USB flash drive – 16 GB – 16GB – USB Stick”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.