Philips FM32DC152B – USB flash drive – 32 GB – 32GB – USB Stick

64 kr.

Boost din digitale opbevaring med Philips USB flash drive – 32 GB. Lynhurtig dataoverførsel og pålidelig lagring til dine filer.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372800319646899 Kategori:

Oplev en revolutionerende måde at overføre, sikre og gemme dine vigtige filer med Philips FM32DC152B USB flash drive. Med imponerende 32 GB lagerplads giver denne USB-stick dig mulighed for at opbevare og transportere store mængder data med lethed og bekvemmelighed.

Denne USB-stick er ikke bare en almindelig opbevaringsenhed. Den er designet til at imødekomme dine behov for hurtig og pålidelig dataoverførsel. Takket være USB 3.1 og USB-C kompatibilitet kan du nyde lynhurtige overførselshastigheder og problemfri tilslutning til en bred vifte af enheder.

Med Philips’ pålidelige teknologi kan du være sikker på, at dine filer er sikkert gemt og beskyttet mod utilsigtede tab. Uanset om du skal sikkerhedskopiere vigtige dokumenter, dele billeder og videoer med venner og familie eller overføre store filer til arbejde eller skole, så giver Philips FM32DC152B USB flash drive dig den pålidelighed og ydeevne, der kræves.

Denne smarte og kompakte USB-stick kan nemt tages med overalt, så du altid har adgang til dine filer, uanset hvor du befinder dig. Slip for besværet med tunge eksterne harddiske eller besværlige cloud-løsninger. Med Philips FM32DC152B USB flash drive har du altid dine data lige ved hånden.

Gør dig klar til en ny oplevelse af dataoverførsel med Philips FM32DC152B USB flash drive. Lad dig inspirere af mulighederne og friheden ved at have dine vigtige filer inden for rækkevidde når som helst og hvor som helst. Med Philips får du ikke bare en USB-stick, du får en pålidelig partner i at håndtere og beskytte dine data.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Philips FM32DC152B – USB flash drive – 32 GB – 32GB – USB Stick”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.