SanDisk Ultra Flair – 64GB – Sølv – USB Stick

65 kr.

Få lynhurtig dataoverførsel med SanDisk Ultra Flair USB-stick. Elegant og pålidelig med 64GB lagerplads til en overkommelig pris.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372800199834229 Kategori:

SanDisk Ultra Flair USB-sticken i sølv er din nøgle til en verden af ubegrænset muligheder og hurtig dataoverførsel. Med imponerende 64GB lagerplads kan du opbevare og transportere dine filer sikkert og nemt. Den USB 3.0 tilslutning sikrer lynhurtig overførselshastighed, så du hurtigt kan kopiere store filer uden ventetid.

Med læsehastigheder på op til 130MB/s og skrivehastigheder på 128 bit (AES) kryptering garanteres optimal ydeevne og beskyttelse af dine data. SanDisk Ultra Flair USB-sticken leveres desuden med softwaren SanDisk RescuePRO & SecureAccess, der giver dig ekstra sikkerhed og tryghed i forbindelse med lagring af dine vigtige dokumenter og filer.

Den elegante og holdbare sølve design gør USB-sticken både stilfuld og robust. Den praktiske nøgleringsløkke gør det nemt at have den med dig overalt, så du altid har dine filer ved hånden. Uanset om du er på farten, på arbejde eller derhjemme, vil SanDisk Ultra Flair USB-sticken være din pålidelige partner til hurtig og sikker dataopbevaring.

Tag kontrol over dine data og frigør plads på din computer ved at investere i en SanDisk Ultra Flair USB-stick. Med dens imponerende funktioner og pålidelige ydeevne bliver det nemmere end nogensinde før at organisere og sikre dine filer. Køb din SanDisk Ultra Flair USB-stick i dag og oplev en ny verden af bekvemmelighed og effektivitet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SanDisk Ultra Flair – 64GB – Sølv – USB Stick”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.