SanDisk Ultra Slider – 256GB – USB Stick

269 kr.

Få adgang til overflod af plads til dine filer med SanDisk Ultra Slider USB-stick på 256GB. Ultimativ bekvemmelighed og pålidelig ydeevne.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372801374837832 Kategori:

SanDisk Ultra Slider USB-sticken er din pålidelige og hurtige makker til at gemme og transportere dine vigtigste filer. Med en imponerende kapacitet på 256GB giver denne USB-stick dig masser af plads til at opbevare billeder, videoer, dokumenter og meget mere uden bekymringer om pladsmangel. Den kompakte og lette størrelse gør det nemt at have den med dig overalt, så du altid har adgang til dine filer, uanset hvor du befinder dig.

Denne USB-stick er udstyret med USB 3.2 Gen 1 teknologi, hvilket betyder lynhurtige overførselshastigheder, så du kan kopiere og flytte filer med lethed og uden ventetid. Det slider-designet gør det nemt at skubbe stikket frem og tilbage, så du kan beskytte stikket, når det ikke er i brug og undgå beskadigelse af USB-porten.

Med SanDisk Ultra Slider USB-sticken behøver du ikke længere bekymre dig om at miste vigtige data eller at løbe tør for plads. Du kan stole på denne pålidelige og holdbare USB-stick til at opbevare og sikre dine filer, så du altid har dem lige ved hånden, når du har brug for dem. Sæt gang i din kreativitet, arbejde og underholdning og gå aldrig mere på kompromis med plads og hastighed.

Tag kontrol over dine digitale filer og oplev friheden ved at have alt det, du har brug for, i lommen med SanDisk Ultra Slider USB-sticken. Lad den være din pålidelige ledsager i en travl hverdag fyldt med opgaver og projekter, og oplev bekvemmeligheden ved at have dine filer tilgængelige når som helst og hvor som helst. Opgrader din digitale oplevelse med SanDisk Ultra Slider USB-sticken – din nøgle til ubegrænset lagring og hurtig dataoverførsel.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SanDisk Ultra Slider – 256GB – USB Stick”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.