Team Group Team M211 – 32GB – USB Stick

83 kr.

Opgrader din dataopbevaring med Team Group Team M211 – 32GB USB stick. Lynhurtig overførselshastighed og robust design. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372800364679419 Kategori:

Team Group Team M211 USB-stikket er den perfekte ledsager til din digitale livsstil. Med imponerende 32 GB lagerkapacitet kan du nemt gemme og transportere store mængder data, billeder, videoer og mere med lethed og pålidelighed. Den hurtige USB 3.2 Gen 1 / USB-C-forbindelse giver dig en lynhurtig dataoverførselshastighed, så du kan arbejde effektivt og problemfrit.

Det slanke og elegante design gør dette USB-stik til et stilfuldt tilbehør til enhver situation. Uanset om du er på farten eller på kontoret, vil Team Group Team M211 USB-stikket give dig den nødvendige opbevaringsplads og funktionalitet, du har brug for. Den sorte farve tilføjer et touch af elegance, mens den robuste konstruktion sikrer langvarig holdbarhed og pålidelighed.

Med Team Group Team M211 USB-stikket behøver du aldrig bekymre dig om plads til vigtige filer og dokumenter. Tag det med dig overalt og få adgang til dine data øjeblikkeligt. Det er den ultimative løsning til både personlig og professionel brug.

Så frigør dig selv fra bekymringer om mangel på lagerplads og vælg Team Group Team M211 USB-stikket til din digitale opbevaringsbehov. Med kombinationen af ​​høj kapacitet, hurtig dataoverførsel og stilfuldt design får du den perfekte løsning til alle dine filopbevaringsbehov. Opgrader din digitale livsstil med Team Group Team M211 USB-stikket i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Team Group Team M211 – 32GB – USB Stick”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.