USB-stik Kingston DataTraveler DTX Sort USB-stik 256 GB

159 kr.

Få masser af plads til dine filer med det ultra-hurtige og pålidelige Kingston DataTraveler DTX USB-stik med en kapacitet på 256 GB. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800235083300 Kategori:

Kingston DataTraveler DTX Sort USB-stik er din pålidelige ledsager til at gemme og transportere dine vigtigste filer med stil og sikkerhed. Med en imponerende kapacitet på 256 GB giver dette moderne USB-stik dig mulighed for at gemme alt fra dokumenter og billeder til videoer og musik samtidig med at det yder en lynhurtig dataoverførselshastighed.

Det robuste design og den elegante sort finish på Kingston DataTraveler DTX USB-stikket gør det til et stilfuldt tilbehør, der skiller sig ud fra mængden. Uanset om du er på farten, på kontoret eller derhjemme, kan du altid have dine filer inden for rækkevidde og dele dem med lethed.

Plug and play-funktionaliteten gør det nemt at bruge dette USB-stik. Du skal blot tilslutte det til din enhed, og du er klar til at overføre, redigere og dele dine filer på ingen tid. Denne bekvemmelighed kombineret med den store kapacitet gør Kingston DataTraveler DTX til det ideelle valg for både studerende, professionelle og alle andre, der har brug for pålidelig dataopbevaring.

Beskyt dine vigtige data med Kingston DataTraveler DTX USB-stikket, der leverer pålidelig og hurtig ydeevne hver gang du bruger det. Gør dine digitale opgaver mere effektive og problemfri med dette pålidelige og stilfulde USB-stik fra Kingston.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “USB-stik Kingston DataTraveler DTX Sort USB-stik 256 GB”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.