Verbatim Store ‘n’ Go Dual USB Drive Type-C – 64GB – USB Stick

89 kr.

Opbevar og del dine filer med Leitz Icon Smart Seamless Paper Tape. Let at bruge og perfekt til hjemmekontoret. Køb det nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372800358641806 Kategori:

Lad mig præsentere dig for den innovative og alsidige Verbatim Store ‘n’ Go Dual USB Drive Type-C – 64GB USB-stick. Dette fantastiske produkt kombinerer det bedste fra to verdener – USB 3.0 og USB-C – for at give dig den ultimative dataoverførselsoplevelse.

Med en imponerende kapacitet på 64 GB har denne USB-stick masser af plads til at gemme dine vigtige filer, dokumenter, billeder og videoer sikkert og nemt. Uanset om du er på farten eller arbejder hjemme, kan du altid have adgang til dine data med denne pålidelige og holdbare USB-stick.

Den innovative USB 3.0 teknologi giver lynhurtige dataoverførselshastigheder, så du kan overføre store filer på ingen tid. Og med den praktiske USB-C forbindelse kan du tilslutte USB-sticken til en lang række enheder, lige fra laptops og tablets til smartphones og meget mere.

Den slanke og stilfulde design gør denne USB-stick let at transportere, så du kan have dine filer med dig overalt. Uanset om du er på arbejde, i skole eller på rejse, vil Verbatim Store ‘n’ Go Dual USB Drive Type-C – 64GB USB-stick være din pålidelige følgesvend.

Så spar plads, spar tid og få mere ud af dine data med den alsidige og pålidelige Verbatim Store ‘n’ Go Dual USB Drive Type-C – 64GB USB-stick. Opgrader dit digitale liv i dag med dette fantastiske produkt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Verbatim Store ‘n’ Go Dual USB Drive Type-C – 64GB – USB Stick”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.