Verbatim ToughMAX – 32GB – USB Stick

55 kr.

Få holdbare filer på farten med Verbatims ToughMAX USB-stick. Op til 32GB lagerkapacitet, stød- og vandafvisende design. Perfekt til den aktive bruger.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372801301558032 Kategori:

Med Verbatim ToughMAX 32GB USB-stikket kan du tage dine filer med dig overalt med ubesværet lethed og sikkerhed. Designet til at modstå de mest ekstreme forhold, dette USB-stik er det ideelle valg for de eventyrlystne og krævende brugere. Med en imponerende kapacitet på 32GB vil du aldrig løbe tør for plads til dine vigtige dokumenter, billeder, videoer og meget mere.

Takket være den hurtige USB 2.0 forbindelse kan du overføre dine filer lynhurtigt uden besvær. Uanset om du arbejder på farten, studerer, eller bare ønsker at have dine yndlingsfilm og musik med dig, vil Verbatim ToughMAX USB-stikket være din pålidelige følgesvend. Du kan stole på dets robuste konstruktion til at beskytte dine data mod stød, støv og vand, så du kan have ro i sindet under alle forhold.

Det slanke og kompakte design gør det let at opbevare USB-stikket i lommen, tasken eller på nøgleringen, så du altid har adgang til dine filer, uanset hvor du er. Så uanset om du er på kontoret, i skolen, på rejsen eller udforsker naturen, kan du altid have dine vigtige data lige ved hånden.

Investér i kvalitet og pålidelighed med Verbatim ToughMAX 32GB USB-stikket og oplev en ny standard for bærbar datalagring. Tag kontrollen over dine filer og skab frihed til at udforske verden omkring dig uden bekymringer. Gør dig klar til at opleve ultimativ pålidelighed og performance med Verbatim ToughMAX 32GB USB-stikket – din trofaste følgesvend til enhver lejlighed.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Verbatim ToughMAX – 32GB – USB Stick”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.